Menu Sluiten
Over ons

Wie is Homeliving XL?

Met meer dan 30 jaar ervaring in wonen en kwalitatief hoogwaardig slapen zijn wij dé meubel- en slaapspecialist in de regio. Als onafhankelijke winkel met een uitgebreid netwerk van topleveranciers, kiezen we enkel voor de beste kwaliteit en prijsverhouding, met regelmatige assortimentsvernieuwing.

Ontdek ons totaalconcept

Ontdek ons totaalconcept op 3000m2, inclusief persoonlijk (thuis)advies van onze interieuradviseurs. Dankzij onze expertise vertalen we uw behoeften naar oplossingen en zorgen wij dat u tevreden onze deur weer uitloopt én uw eigen deur inloopt.

Slaapspeciaalzaak Nature & Dreams

Naast alles op het gebied van wonen hebben wij op ruim 1000m2 onze exclusieve slaapspeciaalzaak Nature & Dreams.

Ook hier kiezen wij heel bewust voor kwalitatieve duurzame en vaak natuurlijke materialen en tevens leveren we gepersonaliseerd maatwerk in de matrassen.

Dankzij 30 jaar samenwerking met leveranciers geniet u van scherpe prijzen, zoals een handgemaakte boxspring met eco/natuur topper vanaf slechts €1295,-.

Nieuwsgierig geworden?

Kom bij ons langs! We zijn uitstekend bereikbaar en parkeren is gratis. Daarnaast beschikken wij over een ruime lift waardoor onze winkel volledige rolstoeltoegankelijkheid is.

De koffie staat 7 dagen per week voor u klaar!

Tip: houd onze website of social media in de gaten om van nieuwe wekelijkse en maandelijkse acties te profiteren!