Menu Sluiten

Waar kunnen we jou mee helpen?

Veelgestelde vragen

Jazeker, wij zijn aangesloten bij het CBW, het keurmerk voor de woonbranche. Bij ons ben je zeker van jouw aankoop. Zo moeten onze voorwaarden aan landelijk gestelde richtlijnen voldoen en biedt het keurmerk onafhankelijke bescherming aan jou.

CBW-erkend: CBW-erkenning is onder andere gericht op meubelwinkels. De CBW erkenning geeft zekerheid over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. Daarnaast zijn wij met onze CBW-erkenning ook aangesloten bij de Geschillencommissie Wonen. De consument kan deze geschillencommissie inschakelen, welke een geschil dan onafhankelijk beoordeelt.

Bij HomeLivingXL staat kwaliteit voorop. Wij zijn aangesloten bij het CBW, het keurmerk voor woonwinkels.  De CBW voorwaarden zijn landelijk geregeld. In deze voorwaarden worden de aanbetalingsregeling en een onpartijdige klachtafhandeling toegelicht. Er geldt standaard een garantie van twee jaar onder de CBW voorwaarden. Indien gewenst is het mogelijk om bij sommige meubels ook een aanvullende garantiepakket tot 5 jaar af te nemen. Voor vragen over aanvullende garantiemogelijkheden kan je terecht bij één van onze adviseurs in de winkel of neem contact op via telefoon nummer : 071 785 6700.

Wanneer je een vraag hebt of een gebrek wilt melden, kun je een e-mail sturen naar 

klantenservice@homelivingxl.nl met een duidelijke omschrijving en jouw ordernummer. Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen vragen wij je, indien mogelijk, een duidelijke foto en film bij te voegen.

Dit varieert. Indien je zeker wilt zijn of een product op voorraad is kan je contact opnemen met onze winkel via telefoonnummer 071 785 6700. Verder hebben wij een outlet; Hierin staan naast showmodellen ook veel nieuwe meubels die worden uitverkocht. Een aantal meubels in onze outlet kan op deze website bekeken worden, maar omdat het assortiment in de outlet dagelijks wisselt adviseren we om langs te komen bij onze winkel voor het meest recente aanbod.

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over onze producten. Natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Als je een productpagina opent, kan je een vraag stellen door op “Stel zelf een vraag” te klikken. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen via info@homelivingxl.nl

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Ja, al onze bezorgers hebben een mobiele pinautomaat bij zich. De meeste banken hanteren wel een maximum PIN bedrag per dag tussen de €1.000,- en €2.500. Als je een bedrag hoger dan € 1.000,- wilt pinnen, dan adviseren wij je om jouw maximum PIN bedrag na te kijken, zodat je deze limiet eventueel voor één dag kunt verhogen om het desgewenste bedrag te kunnen pinnen bij levering.

Het volledige bedrag moet voldaan worden op het moment van leveren. Wel kan er in termijnen betaald worden. Omdat sommige producten een lange levertijd hebben, kan er in deze periode in termijnen betaald worden. Voor vragen hierover kunt u het beste contact opnemen met de winkel via 071 785 6700 of via info@homelivingxl.nl

Ja, dit is mogelijk. Wel vragen wij je dan om minimaal 1 werkdag voor de bezorging te betalen. Wij hebben dan de tijd om na te gaan of je betaling bij ons is binnengekomen, zodat we je meubels op de afgesproken dag kunnen bezorgen.

De aanbetaling in onze webshop kan met creditcard betaald worden. In onze winkel en bij de bezorging is het niet mogelijk om te betalen met een creditcard.

Onze gehele winkel is rolstoelvriendelijk. Ons winkelpand bestaat uit 3 verdiepingen en heeft een lift.

Wij zijn elke zondag geopend van 12:00 tot 17:30 uur (m.u.v. feestfagen)

Je kunt bij HomelivingXL gratis en voor de deur parkeren.

Homeliving XL respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Heb je een product via het internet of de telefoon besteld en ben je toch niet helemaal tevreden? De kosten van het retourneren zijn wel voor jezelf, natuurlijk mag je het ook zelf komen langsbrengen. Sommige producten zijn uitgezonderd van retourrecht, bijvoorbeeld omdat je deze zelf specificeert en deze op maat worden gemaakt.

Je kunt onze serviceafdeling bellen op nummer 071 785 6700

Je kunt ook direct een mail sturen naar info@homelivingxl.nl onder vermelding van je ordernummer en liefst met een foto van het gebrek. Dan kan er zo snel mogelijk worden bekeken hoe dit opgelost kan worden en nemen wij contact met je op.

Onze producten kunnen bezorgd of afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel. Verpakkingsmaterialen nemen wij helaas niet mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Met uitzondering van de Waddeneilanden en een aantal postcodegebieden in België.

Zodra je bestelling bij ons binnen is, nemen wij contact op. Indien je hebt gekozen voor het laten bezorgen van je bestelling maken wij ook gelijk een bezorgafspraak.

Tijdens het plannen van een bezorgafspraak kan je wel een voorkeurs dagdeel aangeven waar wij uiteraard rekening mee houden. Helaas kunnen wij i.v.m. meerdere leveringen verspreid over de dag niet een exact tijdstip aangeven.

Onze bezorgdienst bestaat uit twee medewerkers die de spullen netjes komen afleveren. Indien je hebt gekozen voor de all-in bezorgmethode zullen deze medewerkers het meubel monteren en zetten deze gelijk op de juiste plaats voor je.  Je kunt onder het genot van een kopje koffie toekijken hoe jouw nieuwe meubels door onze kanjers bij je worden afgeleverd.

Onze eigen bezorgdienst brengt geen kosten in rekening als jouw meubelen met de lift naar boven kunnen. Ook brengen wij jouw meubelen tot en met de 3e verdieping met de trap als er geen lift is, of als deze niet in de lift passen. Meubels die via de trap bezorgd moeten worden moeten natuurlijk passen door de trappengang. Indien het niet mogelijk is om de meubels via de trap of met de lift naar boven te brengen, kan er indien gewenst een verhuislift ingeschakeld worden. De kosten hiervan komen echter wel voor jouw rekening en deze verschillen per regio. Informeer van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ja, levering in het buitenland is vaak ook mogelijk. De kosten variëren per land. Je kunt hiernaar informeren bij onze collega’s via tel nummer: 071 785 6700

Bepaalde meubels zijn erg groot en worden in één geheel geleverd. Als je een draaitrap hebt of een smal trappenhuis, is het vaak moeilijk in te schatten of je meubelen via de trap naar boven gaan. Ook een lift is niet altijd geschikt om je meubelen naar boven te brengen. De meeste meubels met een lengte boven de 200 cm, passen niet meer in een (kleine) lift. Als je twijfelt of je meubelen naar boven kunnen worden gebracht, dan adviseren wij om contact op te nemen met onze afdeling planning. Als het niet mogelijk is om via de trap of met de lift je meubelen naar boven te brengen, dan kan het ook nog met een verhuislift. De kosten hiervan komen echter wel voor jouw rekening en deze verschillen per regio. Informeer van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Score 4.6 uit 30+ reviews

Najeem Zarabi
Lees verder
Vriendelijke service in de winkel en bij aflevering van het bed, kast en dressoir is alles netjes geplaatst conform afspraak.
Loba Kaviani
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keramiek tafel. Deze is met een verhuislift op zeer moeilijke bereikbare locatie bij ons afgeleverd.
Tim van der Steen
Lees verder
Fijne verkopers, mooie meubels en erg fijne bezorgers. Heel erg blij met onze nieuwe bank. We komen hier zeker vaker terug
Lindy Lian
Lees verder
Levering van onze bank was helemaal perfect! Onwijs aardige medewerkers. Waren snel, deskundig, vriendelijk en beleefd. Gaven ook nog goede uitleg. Zeker een aanrader!
Previous
Next

Zit je met vragen? Wij helpen je graag verder

Bel 071 785 67 00

Spreek met een medewerker

info@homelivingxl.nl

Stuur ons een mail

Route naar winkel

Open link naar Google Maps